Lees verder
"> Miekes Kruidentuin - Over Miekes Kruidentuin
15 49.0138 8.38624 https://www.miekeskruidentuin.nl arrow 0 none 0 1 Je bericht is verzonden Er was een probleem met het verzenden. Probeer het nogmaals. NEW HOT SALE 600

Over Miekes Kruidentuin

Over Miekes Kruidentuin

Ruim 40 jaar geleden werd op deze mooie plek midden in de natuur, tussen bossen en rivier het Koningsdiep, een 100% biologische kruidentuin opgericht.

In lente en zomer is deze kruidentuin een waar paradijs, waar de bloeiende kruiden elkaar verdringen  in een zo natuurlijk mogelijke samenhang.

Al die jaren werden er heel veel soorten wilde- en keukenkruiden gekweekt, geoogst en verwerkt. Een groot deel werd gedroogd en gemengd tot gezonde en smakelijke kruidentheeën en een ander deel werd vers verwerkt in kruidenbouillons, bloemen- en hoestsiropen.

Ook werden er geurige kruidenoliën bereid voor een goede huidverzorging van top tot teen.

Nog steeds vinden deze activiteiten plaats, nu aangevuld met kruidencursussen, kruidenworkshops, workshops koken met kruiden en kruidenwandelingen.

Midden in de kruidentuin is een  informatieve en gezellige kruidenstudio ingericht waar Mieke haar jarenlange kennis en ervaring met kruiden graag met je deelt.

De doelstelling is altijd geweest om het gebruik van inheemse kruiden te bevorderen vanwege de gezonde en weldadige uitwerking op de gezondheid en vanwege hun heerlijke smaken en geuren.

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings